Koffer & Blik

Sara / dinsdag 14 juli 2015

Smart City, op zoek naar de slimme burger

Smart City, op zoek naar de slimme burger

Op 10 september 20:00 aanstaande gaat in Pakhuis de Zwijger de documentaire Smart City, op zoek naar de slimme burger, in première.
Deze productie van filmmaker Sara Blom en onderzoeker Dorien Zandbergen, gaat over de ambitie van een aantal partijen in Amsterdam om een Smart City te worden: een stad waarin slimme technologie ervoor zorgt dat deze duurzaam, veilig en comfortabel is en dat burgers invloed op hun omgeving kunnen uitoefenen. Read more

Sara / woensdag 10 juni 2015

Binnenstebuiten

In de multimediaproductie ‘Binnenstebuiten’ draait het om de belevingswereld van jongeren met en zonder verstandelijke beperking in Amsterdam Zuidoost. Hun eigen verhalen vormen de kern en spelen zich af rondom de metro en onder de spotlights. Wat gaat er in hen om terwijl ze op de metro wachten? Welke angsten delen ze voor deze ene keer met een breed publiek onder de spotlights op het podium? Read more

Lotte / dinsdag 9 juni 2015

Toppie!

Van Maxima naar de Toppers. Voor een nieuw filmpje voor Amsterdam Onderweg waren we in de ‘control room’ van de Amsterdam ArenA.

Sara / dinsdag 10 maart 2015

Serious Social Value!

Koffer en Blik meets Maxima! Op symposium Serious Social Value. Nouja..meets…vangt een glimp op.
Maar toch wel indrukwekkend hoor.

Zie hier het filmpje dat we maakten van het symposium voor, door en met sociaal ondernemers. Georganiseerd door Stichting Social Powerhouse.

Koffer & Blik / dinsdag 3 maart 2015

De Buurtsportvereniging

Bij de buurtsportvereniging kunnen kinderen uit Amsterdam Oost in hun eigen buurt voor 10 euro 10 lessen van een gekozen sport volgen. Koffer en Blik maakt dit filmpje voor de buurtsportvereniging. Inschrijven kan via www.kiesjesport-amsterdam.nl.

Koffer en Blik mediaproducties maakt documentaires en opdrachtfilms voor de cultureelmaatschappelijke en creatieve sector.

Meld je hier aan voor onze Nieuwsbrief!

Weblog archief