Koffer & Blik

Sara / donderdag 11 februari 2016

Garen van afval

ReBlend maakt zich hard voor hergebruik van oude kleding door deze te laten vervezelen en opnieuw als garen te kunnen gebruiken. Met deze garen ontwikkelen zij een kledinglijn en interieurontwerp. In deze korte videoclip een impressie van dit project.

Koffer & Blik / donderdag 11 februari 2016

LOVA

LOVA (Vereniging voor Gender en Feministische antropologie ) organiseert jaarlijks de LOVA International Summer School. Koffer en Blik maakte een sfeerimpressie als teaser voor het komende jaar.

Lotte / vrijdag 11 december 2015

Documentaire ‘Anders Kijken’ online

De campagne-documentaire die wij monteerden in opdracht van Broosdoc producties en stichting Al Nisa is nu online te bekijken. In deze documentaire wordt via persoonlijke verhalen laten zien hoe belangrijk het is om melding te doen van (moslim-)discriminatie.

Lotte / woensdag 23 september 2015

Workshopresultaten op het Ambacht in Beeld festival

Workshopresultaten op het Ambacht in Beeld festival

Aankomende zaterdag zijn de filmpjes over ambachtslieden, gemaakt door kinderen uit groep 7 en 8 tijdens de workshops ambachtsfilm, te zien op het Ambacht in Beeld festival.

Overigens zijn er nog veel meer leuke films te zien en workshops te volgen tijdens het festival! Neem vooral een kijkje in het programma.

Lotte / woensdag 23 september 2015

Amsterdam onderweg naar Sail

2,3 miljoen bezoekers trok Sail dit jaar naar Amsterdam. Hoe zorg je ervoor dat die mensen niet allemaal bij dezelfde parkeergarages parkeren? Amsterdam Onderweg speelde daarop in met de Superroute app: een routeplanner voor in de auto die je naar een op dat moment beschikbare parkeerplaats leidt. Koffer en Blik maakte er een filmpje over.

Koffer en Blik mediaproducties maakt documentaires en opdrachtfilms voor de cultureelmaatschappelijke en creatieve sector.

Meld je hier aan voor onze Nieuwsbrief!

Weblog archief