Koffer & Blik

Peter en de goudsmid

Refrisk vroeg Koffer en Blik een portretserie te maken waarin steeds een ander perspectief centraal zou staan: die van een cliënt, een job coach en een werkgever. Voor deze korte film ging Koffer en Blik een dag langs bij Peter die met zijn job coach werk vond bij een Goudsmid en uitgroeide tot expert in het ontwerpen met de 3D-printer.

Op pad met een jobcoach

Refrisk vroeg Koffer en Blik een portretserie te maken waarin steeds een ander perspectief centraal zou staan: die van een cliënt, een job coach en een werkgever. Voor deze korte film ging Koffer en Blik een dag op pad met job coach Varda.

Een 100% gerecycled garen

In opdracht van Ahrend maakte Koffer en Blik deze korte film over interieurdesign gemaakt van 100% gerecycled garen. Start-up ReBlend onder leiding van Anita de Wit bedacht hiervoor het concept en in samenwerking met Ahrend is in relatief korte tijd een hele pilot-keten op gang gezet om van resttextiel nieuwe interieurdesign te maken.

Binnenstebuiten

In de multimediaproductie ‘Binnenstebuiten’ draait het om de belevingswereld van jongeren met en zonder verstandelijke beperking in Amsterdam Zuidoost. De eigen verhalen van de jongeren vormen de kern en spelen zich af rondom de metro en onder de spotlights.

Zwemmen bij Gemeente Amsterdam

Voor de gemeente Amsterdam maakte Koffer en Blik een promofilm om kinderen naar het zwemevenement in Sportfondsenbad Amsterdam-Oost te krijgen.

Kies je sport!

Koffer en Blik maakte voor de gemeente Amsterdam, team sportstimulering, een webfilm over ‘Kies je sport!’: een website met proeflessen voor allerlei sporten voor kinderen van groep 5 t/m 8 in Amsterdam Oost.

Camera: Lotte Haase / Montage: Sara Blom

3D-NLP Bootcamp

Koffer en Blik ging in opdracht van Stichting NLP in de Natuur mee met de tweedaagse 3D-NLP Bootcamp en maakte een kort maar krachtige webfilm over de ervaringen van deelnemers.

Bijlmerbuurtberichten promofilm

Teaser voor Bijlmerbuurtberichten om jongeren op te roepen om deel te nemen aan de workshops en multimediaproductie ‘Binnenstebuiten’.

Stichting Vakantie en Vrije Tijd

Koffer en Blik maakte in opdracht van Voorzet, Stichting Vakantie & Vrije Tijd, een promofilm over hun activiteitenaanbod en ging een dag mee wandelen in het Amsterdamse Bos.