Koffer & Blik

Koffer & Blik
Mediaproducties

Koffer & Blik / vrijdag 12 december 2014

Kies je sport, kies voor zwemmen!

Koffer en Blik ging weer op pad met het team van Kies je Sport, Amsterdam-Oost. Dit keer voor het maken van een promofilm om de aandacht te trekken voor het zwemevenement op 29 december in Sportfondsenbad Amsterdam-Oost.

01:04

Naar aanleiding van de presentatie van het boek ‘Feestvarkentje’ maakte Koffer en Blik in opdracht van Stichting Varkens in Nood een montage van het volledige interview met Jan Terlouw die dag. Terlouw was op de presentatie aanwezig als oud-ambassadeur van Stichting Varkens in Nood.

02:55

Lotte / woensdag 3 december 2014

Sportbegeleiding op maat voor mensen met kanker

In samenwerking met Broosdoc maakten we dit portret van Jan Kiewiet die meedeed aan het sportplan van Tegenkracht.

Het productieteam van Buurtberichten gaat na een succesvolle editie in Amsterdam West vorig jaar nu van start in Amsterdam Zuidoost. Oftwel ‘Bijlmerbuurtberichten’. Ik ga weer aan de slag met video’s voor in het theater in samenwerking met Els Vollmuller en de jongeren en een workshop voor jongeren die aan de multimedia-productie zullen gaan meedoen. Zie hier de promofilm voor deelnemers, vers van de pers. Jongeren van 18 tot en met 30 jaar kunnen zich opgeven voor de multimedia-productie en kiezen voor rap / film /theater. Wordt vervolgd!

01:05

Sara / zaterdag 1 november 2014

Boekpresentatie ‘Feestvarkentje’

Harmen van Straaten schreef voor Stichting Varkens in Nood ‘Het feestvarkentje’ dat werd gepresenteerd tijdens de Kinderboekenweek.
Koffer en Blik maakte een sfeerimpressie.

02:07