Koffer & Blik

Koffer & Blik
Mediaproducties

1_1.kofferencamera

De verbeelding van het bijzondere in het alledaagse en het alledaagse in het bijzondere.

Koffer en Blik
Koffer en Blik mediaproducties heeft jaren geworsteld om in een duidelijk profiel te passen maar gelukkig is dit helaas niet gelukt. Dit levert creatieve en verrassende projecten op van documentaires tot korte (online) films, portretseries en multimediaproducties. De afgelopen jaren is veel gemaakt voor stichtingen, bedrijven, kunstinstellingen en overheden. Via het bestaande werk op de website kunt u zich oriënteren en als er iets niet bijstaat is ander (online) werk beschikbaar.

1_3.sara-portret-zwartwit

Over Sara Blom
Documentaire/filmmaker, antropoloog en fanatiek zaalvoetballer. Met mijn werk verken ik actuele maatschappelijke thema’s om deze op een alledaagse en intieme manier in beeld te brengen. Mijn wortels liggen in de visuele antropologie, mijn stijl is betrokken en observerend. Voor een documentaire word ik graag een tijd onderdeel van een proces om van binnenuit een verhaal over te brengen. Ik laat ruimte over aan een kijker om zelf een mening of idee te vormen. Ook bij korte films en ander werk in opdracht ga ik hier naar op zoek.

Werkwijze films en multimediaprojecten in opdracht
Afhankelijk van de wensen en het budget werk ik alleen of in samenwerking met specialisten (animatie/muziek/uitbesteding camerawerk of fotografie etc.). Prijzen variëren afhankelijk van het pakket (research, productie en camerawerk kunnen ook los worden ingehuurd).

Bel of mail gerust voor een oriënterend gesprek, een vrijblijvende offerte of een luisterend oor. Bij nader inzien, voor een luisterend oor liever mailen.