Koffer & Blik

Koffer&Blik
Mediaproducties

Koffer & Blik / donderdag 20 februari 2020

Zwerfafval in Venserpolder

In opdracht van Gemeente Amsterdam werkt Koffer en Blik mediaproducties aan een onderzoeksdocumentaire (25min) over zwerfafval in Venserpolder.

Een wandeling door Amsterdam Venserpolder roept een gemengd beeld op: een ruimtelijke indeling, geordende straten en veel groen.

Lees verder

Op 12 oktober is '100% ReBlend: de zoektocht naar duurzame mode' vertoond in OASE, Rotterdam.
In samenwerking met Awearness Kollektif is een programma gemaakt waarbij de zoektocht van start-up Reblend naar duurzame mode een uitgangspunt vormde voor een gesprek tussen Rotterdamse (duurzame) ondernemers en ontwerpers en publiek. Wat is er inmiddels veranderd op het gebied van textiel en mode in Nederland? Welke ontwikkelingen zijn gemaakt en moeten volgens experts nog gemaakt worden? Wat kunnen mensen zelf doen om hier aan bij te dragen?
Het programma werd ingeleid met een modeshow op straat waarbij mode van diverse Rotterdamse ontwerpers en start-ups werd getoond.

Koffer & Blik / vrijdag 11 januari 2019

Impressie Osteopathie

Een korte impressie van het vakgebied osteopathie bij het Integraal Medisch Centrum in Amsterdam.

03:21

'100% ReBlend: de zoektocht naar duurzame mode' wordt op donderdagavond 13 december om 21:00 en 23:00 uitgezonden door omroep NH. Op donderdagavond 27 december 21:00 volgt een herhaling. Ook leuk om te weten is dat er in het kader van de uitzending een kort radio-item zal worden uitgezonden met daarin een kleine terugblik op het in beeld gebrachte proces en de huidige stand van zaken.

Koffer & Blik / maandag 8 oktober 2018

‘Levenslasst en ons ongemak’ [2018 | 34min]

‘Levenslasst en ons ongemak’ [2018 | 34min]

Het CCE wordt met regelmaat geconfronteerd met aanmeldingen van mensen met een vorm van autisme en een doodswens. Een CCE-coördinator gaat in zo’n situatie met de cliënt en alle betrokkenen op zoek naar ruimte om te werken aan een levensperspectief. Dit zijn vaak ingewikkelde en beladen situaties waar nog weinig handvatten voor zijn. 'ASS' staat voor Autisme Spectrum Stoornissen.

Lees verder