Koffer & Blik

Koffer&Blik
Mediaproducties

'100% ReBlend: de zoektocht naar duurzame mode' wordt op donderdagavond 13 december om 21:00 en 23:00 uitgezonden door omroep NH. Op donderdagavond 27 december 21:00 volgt een herhaling. Ook leuk om te weten is dat er in het kader van de uitzending een kort radio-item zal worden uitgezonden met daarin een kleine terugblik op het in beeld gebrachte proces en de huidige stand van zaken.

Koffer & Blik / maandag 8 oktober 2018

‘Levenslasst en ons ongemak’ [2018 | 34min]

‘Levenslasst en ons ongemak’ [2018 | 34min]

Het CCE wordt met regelmaat geconfronteerd met aanmeldingen van mensen met een vorm van autisme en een doodswens. Een CCE-coördinator gaat in zo’n situatie met de cliënt en alle betrokkenen op zoek naar ruimte om te werken aan een levensperspectief. Dit zijn vaak ingewikkelde en beladen situaties waar nog weinig handvatten voor zijn. 'ASS' staat voor Autisme Spectrum Stoornissen.

Lees verder

In samenwerking met Dutch Sustainable Fashion week draait filmhuis O42 in Nijmegen op vrijdagavond 5 oktober de documentaire '100% ReBlend: de zoektocht naar duurzame mode'.

Lees verder

Koffer & Blik / donderdag 12 juli 2018

Aan de slag bij New York Pizza

Voor Refrisk maakte ik een portret van New York Pizza en hun ambitie om jongeren uit de wajong op te leiden in hun bedrijf. Door samen met re-integratiebedrijf Refrisk de werkdrempels te verlagen zijn al meer dan vijftien wajongers opgeleid om aan de slag te gaan.

02:42

Koffer & Blik / vrijdag 26 januari 2018

Tussen de Franse wijnkastelen

Voor Résidence du Château de Salles werkte ik afgelopen zomer en herfst aan een sfeerimpressie. Van het villapark tot Franse wijnkastelen, oesterdorpjes, Bordeaux en weer terug.

03:18